"La finestra indiscreta", Premi Butaca al millor mitjà de difusió de cinema

Aquesta és la sisena vegada que el programa rep el premi en aquesta categoria, un guardó de referència en el món del teatre i del cinema catalans i l'únic que s'escull per votació popular

El programa de Catalunya Ràdio La finestra indiscreta, presentat i dirigit per Àlex Gorina, va ser guardonat ahir amb el Premi Butaca al millor mitjà de difusió de cinema.
Aquesta és la sisena vegada que el programa rep el Premi Butaca en aquesta categoria, un guardó de referència en el món del teatre i del cinema catalans i l'únic que s'escull per votació popular. Així doncs, han estat els mateixos espectadors els qui, en la quinzena edició dels Premis Butaca, han reconegut una altra vegada la tasca realitzada per Àlex Gorina, des de l'any 1987, al capdavant del programa.
Durant l'acte d'entrega dels premis, Àlex Gorina va agrair "la confiança dels oients, que ens segueixen malgrat que el programa s'emet a hores extremes". Segons ha expressat el mateix Gorina, "fa vertigen pensar que els nostres oients pertanyen a diferents generacions. És una satisfacció personal mantenir i afegir nous oients amb el pas dels anys, persones que com nosaltres defensen el cinema en català." Gorina, que també va tenir paraules d'agraïment per al seu equip, va aprofitar l'ocasió per fer una crida als professionals del teatre i del cinema, perquè "continuïn mantenint l'esperit d'arrossegar la societat cap a la veritat, la decència i el compromís."
La finestra indiscreta, el programa de cinema dels caps de setmana de Catalunya Ràdio i que fa un seguiment de l'actualitat cinematogràfica amb entrevistes, crítica i la participació activa dels oients, s'emet els dissabtes, d'una a tres de la matinada, i els diumenges, de dotze de la nit a tres de la matinada.


Anar al contingut