Waterpolo

La Final Four de l'Eurolliga de Waterpolo femení, a Esport3

Per primera vegada a la història, dos equips catalans coincidiran en una Final Four de l'Eurolliga de waterpolo femení. I Esport 3 emetrà demà i dissabte els partits que jugaran a Kirixi i que les pot portar a aconseguir el títol de Campiones d'Europa.

L'Astralpool CN Sabadell i La Sirena CN Mataró, es troben entre els quatre millors equips del continent que, el divendres 28 i el dissabte 29 d'abril, buscaran a Kirixi (Rússia) el títol de Campió d'Europa. Per a les sabadellenques és la cinquena participació en una Final Four i són ja quatre les Eurolligues que han aconseguit. De fet, són les vigents campiones d'Europa. Per al club maresmenc, en canvi, aquesta és la primera participació en una fase final de la màxima competició continental. Un Mataró que la temporada passada es va imposar en la Copa LEN (la segona competició europea) i que, aquesta vegada, ha fet un pas més en la seva progressió.

La Final Four de l'Eurolliga començarà aquest divendres amb les dues semifinals. A les 17.00 començarà el partit entre La Sirena CN Mataró i l'amfitrió, el Kirixi. El partit es podrà seguir íntegrament en directe pel web d'Esport3 i es faran connexions pel canal Esport3, coincidint amb la retransmissió del Barcelona Open Banc Sabadell de Tenis.

A les 18.30 serà el torn de l'Astralpool CN Sabadell, que s'enfrontarà a l'Olympiacos. Una semifinal que es podrà veure en directe pel canal Esport3 i també pel web.

Dissabte es disputaran els partits pel 3r i 4t lloc a les 15.30, i la final serà a les 17.00. Els partits amb representació catalana es podran seguir en directe pel web d'Esport3.

La narració dels partits serà de Xevi Bardolet i Jordi "Chiqui" Sans.

esport3.cat

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut