La final de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio faran la transmissió en directe de la final de la Champions League que es jugarà demà a les 20.45 a Milà. I el canal Esport3 també en farà un ampli seguiment.

Demà, a partir de les 19.30, de manera simultània per TV3 i Esport3, començarà una edició especial del "Zona Champions" amb tota la prèvia de la gran final que enfrontarà per segona vegada el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid. Amb ganes de revenja, els de Simeone ho donaran tot per aconseguir la seva primera Lliga de Campions, mentre que els blancs volen sumar l'onzena a les seves vitrines. L'espai capitanejat per Bernat Soler comptarà amb Sergi Barjuan i Ricard Torquemada des de Milà i la col·laboració de Jordi Sunyer, Gerard Autet i Francesc Garriga des dels estudis de TV3.

A les 20.45 es podrà seguir en directe el partit tant per TV3 com per Catalunya Ràdio. A la televisió els comentaris seran de Bernat Soler, Sergi Barjuan i Ricard Torquemada, acompanyats de Sebas Guim a la gespa. A la ràdio l'equip que farà el seguiment del partit, el capitanejarà David Clupés, director del "Tot gira" amb la narració de Xavi Campos i els comentaris de Francesc Garriga, Ramon Salmurri i Xevi Soler.

Un cop acabi la transmissió, que pot allargar-se en cas de jugar-se una pròrroga o arribar als penals, l'Esport3 agafarà el relleu, amb una segona edició del "Zona Champions", en aquest cas edició vestidor, en què Sebas Guim recollirà les primeres declaracions dels protagonistes i també s'analitzarà tot el que haurà passat al partit.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat/totgira

#ChampionsTV3

Anar al contingut