Handbol

La final de la Champions League d'handbol, a Esport3

Demà, a les 15.00 i a les 18.00, Esport3 emetrà en directe les dues semifinals de la final de la Lliga de Campions d'handbol, i diumenge, a les 18.00, la final

Colònia acull un cop més la final a quatre de la Champions League d'handbol, aquest cop, amb la participació de tres equips francesos i del Vardar de Macedònia, l'actual campió de la competició. Tot i l'absència de representants alemanys, des de fa setmanes, ja estan venudes les 20.000 localitats del Lanxess Arena de la ciutat alemanya.

Dissabte, el canal Esport3 emetrà en directe les dues semifinals: la primera es juga a les 15.00, entre l'HBC Nantes i el París Saint-Germain, i la segona, a les 18.00, entre l'HC Vardar i el Montpeller HB. Diumenge, la gran final de la Champions d'handbol també s'emetrà en directe a les 18.00. 

La final a quatre de Colònia és un dels esdeveniments esportius més espectaculars del món, amb grans cerimònies prèvies als partits i un ambient extraordinari a les graderies. Aquest cop no hi haurà el FC Barcelona lluitant pel títol, però si catalans que intentaran aconseguir-lo. És el cas del jugador del Vardar Joan Cañellas, o del segon entrenador d'aquest conjunt, David Davis. Una de les referències del Nantes és l'extrem David Balaguer. Tots tres podrien coincidir a la final.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i, els comentaris tècnics, de Toni García. 

esport3.cat

Anar al contingut