La feina, a "No serà fàcil"

Aquest dimecres, 25 de març, a les 22.35, a TV3, el novè capítol de "No serà fàcil" s'endinsa en tres instants de la vida que giren al voltant de la feina. El programa, presentat per Roger de Gràcia, acompanya la Judith, la Toñi i el Pere en uns moments de canvi vital, en un nou episodi d'aquesta sèrie dirigida per Pol Izquierdo.
Roger de Gràcia acompanya el Pere, el dia que es jubila.

Roger de Gràcia acompanya el Pere, el dia que es jubila.

La feina, el neguit i la desesperació de buscar-ne i no trobar-ne, o jubilar-te després de 48 anys de dedicació a la mateixa empresa. Són tres instants de la vida en què tot està relacionat amb la feina. Els seus protagonistes: la Judith, la Toñi i el Pere.

Les dues primeres, la Judith i la Toñi, no tenen cap ingrés, es troben en una situació desesperada i s'han acollit a un programa de Càritas per a parats de llarga durada. A partir d'aquí, "No serà fàcil" es pregunta com s'ho fan per viure amb cinc euros al dia i amb fills a càrrec seu.

El tercer personatge del capítol té una cara més amable. És el Pere, que ha dedicat tota la vida professional a una empresa de roba interior, Tot el que Toca la Pell. Roger de Gràcia l'acompanya el dia que es jubila, un dia ple d'emocions en què tots els companys l'homenatgen i ell explica què representa una vida dedicada a la feina.

 

tv3.cat/noserafacil

twitter.com/NoSeraFacilTV3