"La enfermedad del domingo"
"La enfermedad del domingo"

"La enfermedad del domingo", amb la participació de TV3, al Festival de cine de Tribeca

La pel·lícula dirigida i escrita per Ramón Salazar "La enfermedad del Domingo", amb participació de TV3, competirà a la secció oficial International Narrative Competition del Festival de Cine de Tribeca, que se celebrarà del 18 al 29 d'abril a Nova York.

"La enfermedad del domingo", dirigida i escrita per Ramón Salazar, protagonitzada per Bárbara Lennie i Susi Sánchez, i produïda per Zeta Cinema i On Cinema 2017 i amb la col·laboració de TV3, RTVE, ICAA, ICEC i ICO, serà una de las deu pel·lícules de la secció oficial principal de la International Narrative Competition del Festival de cine de Tribeca, en què el jurat atorgarà els premis a millor pel·lícula, millor actor, millor actriu, millor guió i millor fotografia.

Sinopsi

Anabel va abandonar la seva filla, Chiara, quan només tenia vuit anys. Trenta-cinc anys després, Chiara torna amb una estranya petició a la seva mare, li demana que passin deu dies juntes. L'Anabel veu en aquest viatge l'oportunitat de recuperar la seva filla, el que no sap és el propòsit ocult de la Chiara, i haurà d'enfrontar-se a la decisió més important de la seva vida.

El film es va estrenar als cinemes espanyols, el 23 de febrer, i la distribueix Caramel Films.

tv3.cat/ficcio-i-cinema/

Anar al contingut