La direcció del PSC confia mantenir la seva capacitat d'influència en el PSOE

Ho ha explicat el secretari d'Organització dels socialistes catalans, Daniel Fernández, que considera que el seu partit no perd pes amb la nova executiva del PSOE encapçalada per Pérez Rubalcaba.

El secretari d'Organització del PSC i diputat al Congrés, Daniel Fernández, considera que, tot i la derrota de Carme Chacón, els socialistes catalans mantenen el seu pes amb la nova executiva del PSOE liderada per Alfredo Pérez Rubalcaba.

En una entrevista a Catalunya Informació, Daniel Fernández ha destacat la capacitat d'influència que el partit pot exercir: "Si comparem el pes que teníem amb el que tenim, doncs és el mateix. Tenim dos membres polítics en la comissió executiva federal, tenim els representants que ens toca al comitè federal i, per tant, des d'aquest punt de vista difícilment podem dir que perdem pes. El que és cert és que estem davant d'una nova conjuntura i que hem de tenir la capacitat de respondre a través d'una relació sincera amb el nou secretari general i amb el seu equip. Jo penso que això, al dia a dia, de forma quotidiana, doncs s'anirà desenvolupant amb normalitat."

Segons el diputat socialista, "el PSC havia de formar part d'aquesta executiva i no només formar-hi part sinó que, a més a més, hi havia de tenir un paper rellevant per integrar el conjunt de delegats que no havien donat suport al senyor Pérez Rubalcaba, i això s'ha aconseguit. Per tant, des d'aquest punt de vista concret estem raonablement satisfets."

catradio.cat/catinfo
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut