Diada de Sant Fèlix de 2015

La diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès,  a TV3 i Catalunya Informació

Dimarts, a partir de les 19.30, TV3 emetrà un resum de la diada de Santes Fèlix de Vilafranca del Penedès amb els millors moments d'una de les grans jornades del calendari casteller. La diada de Sant Fèlix es podrà seguir en directe, a partir de les 12.00, a través del portal tv3.cat. A Catalunya Informació, l'equip del programa "3 rondes" farà el seguiment en directe de tot el que passi a la plaça vilafranquina.

La de Sant Fèlix és una de les grans cites de la temporada castellera. Aquest any, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa es trobaran a la plaça amb la previsió d'oferir construccions espectaculars, entre les quals castells de 10. Els vilafranquins intentaran el 4 de 10 amb manilles i folre, mentre que la Vella i el Minyons de Terrassa volen aconseguir el 3 de 10 amb folre i manilles.

La jornada es podrà seguir en directe, a partir de les 12.00, al web tv3.cat amb la transmissió de Carles Cortès, amb Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i l'anàlisi tècnica de Joan Beumala. A Catalunya Informació, l'equip del programa "3 rondes", format per Josep Almirall, David Prat i  Laia Díaz, farà el seguiment de la jornada.

A partir de les 19.30, TV3 oferirà un resum de 75 minuts de durada amb els millors moments de la jornada dins el programa "Diades castelleres especials".

La diada de Sant Fèlix és la segona de les sis jornades castelleres que TV3 i La Xarxa coprodueixen aquesta temporada per donar més visibilitat al fet casteller.

tv3.cat 
catradio.cat

Anar al contingut