La Diada de Catalunya al Casal Català de Buenos Aires, a "Katalonski"

A Buenos Aires, Halldor Mar viurà la Diada de Catalunya al carismàtic i elegant Casal Català. A més, Leandro Bustamante explicarà com va superar l'agorafòbia: després d'un any tancat a casa, va sortir per primera vegada per anar a aprendre català. L'arquitecte Sebastian de Andrea li ensenyarà unes quantes claus de "pa kua" que és un art marcial, i Romina Escorihuela li farà classes de locució. També ballarà flamenc feminista amb Lucía Gallo, que es diu així per la cançó de Serrat, i Adrián Liway imitarà tots els personatges del "Polònia" sense haver estat mai a Catalunya.

Halldor Mar, el presentador del programa "Katalonski", un músic islandès resident a Barcelona, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i aquesta decisió els ha canviat la vida. Vol conèixer qui són aquests "estrangers" o "gent estranya" com ell que, sense viure a Catalunya, parlen i pensen cada dia en català i, des del seu país, estan pendents de què passa a casa nostra.

"Katalonski" és una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

tv3.cat/katalonski

facebook.com/KatalonskiTV3/

twitter.com/KatalonskiTV3

Anar al contingut