La diada castellera dels Minyons de Terrassa, a TV3 i Catalunya Ràdio

El diumenge 19 de novembre, a partir de les 12.00, Terrassa viurà la diada castellera dels Minyons a la plaça Vella. TV3 i Catalunya Ràdio en faran un ampli seguiment informatiu. TV3 l'emetrà en directe en "streaming" pel portal web TV3.cat i n'oferirà un ampli resum a les 18.50. Catalunya Informació hi connectarà en directe a partir les 11.45 i Catalunya Ràdio n'informarà al programa "Mans" i a l'informatiu "Catalunya migdia". Els presentadors de la diada seran Agustí Forné i Carles Cortés, a TV3.cat i a TV3, i Josep Almirall i David Prats, de l'espai "3 rondes", a Catalunya Informació.

La 39a diada dels Minyons de Terrassa és l'última gran diada de la temporada 2017. És una de les principals actuacions que es programen cada any, i té un cartell format per tres colles de gamma extra. Aquest any, per segona temporada consecutiva, a més dels Minyons, hi actuaran els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants com a colles convidades.

 

Televisió de Catalunya

TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, en "streaming" pel portal web TV3.cat, i a les 18.50, n'oferirà un ampli resum amb el més destacat del que hagi passat a plaça.

Els encarregats de retransmetre la diada de Tots Sants seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés a la conducció, Toni Comas i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala a l'anàlisi tècnica.

Aquesta serà la darrera de les sis diades que TV3 i la Xarxa de Comunicació Local han coproduït aquesta temporada per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera.

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Catalunya Informació transmetrà en directe la diada a partir de les 11.45 i fins al final, previst cap a les 15.00. A banda, els redactors a plaça podran demanar pas quan s'intenti algun dels castells més importants de la jornada.

Catalunya Ràdio informarà de la diada al programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, al "Catalunya migdia" i als butlletins informatius horaris.

La transmissió anirà a càrrec de Josep Almirall i David Prats, del programa "3 Rondes" de Catalunya Informació, des de plaça, i els comentaris tècnics els farà Joan Borràs, responsable de dades del Webcasteller.

A les 21.00, el programa "3 Rondes" de Catalunya Informació repassarà els millors moments de la diada amb les valoracions dels protagonistes.

 

L'última diada de gamma extra

Les tres colles hi volen provar castells de l'anomenada "gamma extra", de màxima dificultat. Els Minyons de Terrassa hi volen intentar el 3de10, el 2de8 net, estructura que no han completat mai, el 2de9 i el pde8. Els Capgrossos de Mataró s'han proposat repetir la que seria la seva millor actuació (3de9, 2de9, 5de9 i pde8) i els Castellers de Sants volen fer-hi la millor actuació de la temporada (3de9, 2de9, 4de9 i pde7).

 

 

Catradio.Cat/Informatius 

Facebook.Com/Catradio

Twitter.Com/Catalunyaradio

 

Catradio.Cat/3-Rondes

Twitter.Com/3rondes

 

Tv3.Cat

Facebook.Com/Tv3

Twitter.Com/Tv3cat

 

Anar al contingut