La diada castellera de Tots Sants de Vilafranca, a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest dimecres, 1 de novembre, a partir de les 12.00, Vilafranca del Penedès viurà la diada castellera de Tots Sants a la plaça de la Vila. TV3 i Catalunya Ràdio en faran un ampli seguiment informatiu. TV3 l'emetrà en directe en "streaming" pel portal web TV3.cat i n'oferirà un ampli resum a les 18.50. Catalunya Informació hi connectarà en directe a partir les 11.48 i Catalunya Ràdio n'informarà a l'informatiu "Catalunya migdia". Els presentadors de la diada seran Agustí Forné i Carles Cortés, a TV3.cat i a TV3, i Josep Almirall i David Prats, de l'espai "3 rondes", a Catalunya Informació.

La Diada Castellera de Tots Sants és l'actuació que tanca la temporada dels Castellers de Vilafranca. És una de les principals diades que es programen cada any, i té un cartell format per 4 de les colles capdavanteres. Aquest any, com ja és habitual, a més dels Verds, hi actuaran els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona.

 

Televisió de Catalunya

TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, en "streaming" pel portal web TV3.cat, i a les 18.50, n'oferirà un ampli resum amb el més destacat del que hagi passat a plaça.

Els encarregats de retransmetre la diada de Tots Sants seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés a la conducció, Toni Comas i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala a l'anàlisi tècnica.

Les coproduccions entre TV3 i la Xarxa de Comunicació Local durant aquesta temporada castellera continuaran amb la diada dels Minyons de Terrassa, el 19 de novembre.

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Catalunya Informació transmetrà en directe la diada a partir de les 11.48 i fins al final, previst cap a les 15.00. A banda, els redactors a plaça podran demanar pas quan s'intenti algun dels castells més importants de la diada.

Catalunya Ràdio informarà de la diada al "Catalunya migdia" i als butlletins informatius horaris posteriors.

La transmissió anirà a càrrec de Josep Almirall i David Prats, del programa "3 rondes" de Catalunya Informació, des de la plaça, i els comentaris tècnics els farà el periodista vilafranquí Josep Torreño.

 

Diada de màxima emoció

Segons les previsions, les quatre colles hi volen provar castells de l'anomenada "gamma extra", de màxima dificultat. Els Castellers de Vilafranca hi volen intentar tres castells que, si els completen i els acompanyen d'un gran pilar, suposarien l'actuació millor de tots els temps (3d10, Td8 neta, 4d9 net i Pd8). Els Capgrossos s'han proposat fer-hi la que seria la seva millor actuació (3d9, Td9, 5d9 i Pd8). I els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona, els millors castells de la seva temporada, amb la Td9 per part dels primers i el Pd8 per part dels ratllats.

 

 

Catradio.Cat/Informatius 

Facebook.Com/Catradio

Twitter.Com/Catalunyaradio

 

Catradio.Cat/3-Rondes

Twitter.Com/3rondes

 

Tv3.Cat

Facebook.Com/Tv3

Twitter.Com/Tv3cat