Plaça del Blat
Plaça del Blat

La diada castellera de Santa Úrsula de Valls, a TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge 22 d'octubre, a partir de les 13.00, Valls viurà la diada castellera de Santa Úrsula, a la plaça del Blat. TV3 i Catalunya Ràdio en faran un ampli seguiment informatiu. TV3 l'emetrà en directe en "streaming" pel portal web TV3.cat. i el 33 n'oferirà un ampli resum a les 21.35. Catalunya Ràdio connectarà en directe a partir les 13.00 amb el programa "Mans" i amb l'informatiu "Catalunya migdia". Els presentadors de la diada seran Carles Cortés, a TV3.cat; Agustí Forné, a TV3; i Josep Almirall i David Prats, de l'espai "3 rondes", a Catalunya Ràdio.

Valls es prepara per viure l'emoció dels castells a la diada de Santa Úrsula. Així, aquest diumenge, la plaça del Blat acollirà una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls: la Colla Vella i la Colla Joves.

 

Televisió de Catalunya

TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 13.00, en "streaming" pel portal web TV3.cat, i a les 21.55, el 33 n'oferirà un ampli resum a l'espai "Diades castelleres especials", amb el més destacat del que hagi passat a plaça. Aquesta programa serà remès per TV3 a les 00.25.

El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb els comentaris tècnics de Francesc Domènech. A plaça, el seguiment el faran Toni Comas i Anna Vallhonesta, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes. La presentació del resum del 33 serà a càrrec d'Agustí Forné.

Les coproduccions entre TV3 i la Xarxa de Comunicació Local durant aquesta temporada castellera continuaran amb la diada de Tots Sants de Vilafranca del Penedès, l'1 de novembre, i la diada dels Minyons de Terrassa, el 19 de novembre.

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Catalunya Ràdio farà el seguiment de la diada a partir de les 13.00, amb connexions amb el programa "Mans" a càrrec de Josep Almirall i David Prats, periodistes del programa "3 rondes", i amb el "Catalunya migdia" i els butlletins informatius horaris posteriors.

Catalunya Informació partir de les 12.45 i fins al final de la diada, previst cap a les 16.00.

 

Diada de màxima emoció

La Colla Vella té en cartera castells que ja ha descarregat enguany, com el 4 de 10 amb folre i manilles o el 4 de 9 sense folre, i vol rematar l'actuació amb l'altre castell de 10 o un castell inèdit com és el 9 de 9 amb folre.

Per la seva banda, la Colla Joves vol tornar a descarregar el 2 de 8 sense folre que ja ha completat dues vegades aquesta temporada, i el podria acompanyar amb un 3 de 9 amb pilar, que no ha assolit mai, i un 5 de 9 amb folre.

 

catradio.cat/informatius 

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

catradio.cat/3-rondes

twitter.com/3rondes

 

tv3.cat

facebook.com/tv3

twitter.com/tv3cat

Anar al contingut