La detenció de Sànchez i Cuixart, i el monstre del 155, a "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, els responsables del govern català i de la CUP es reuniran per repassar els últims serrells que queden per poder proclamar la República Catalana. Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) mostraran l'aparença real de l'article 155 de la Constitució.

Carles Puigdemont (Queco Novell) entrarà al seu despatx i el trobarà ocupat pels seus companys de l'antiga Convergència. Intentaran fer-li entendre que un convergent sempre serà convergent. Mentrestant, Rajoy reunirà la cúpula del govern espanyol per mostrar totes les línies vermelles que han travessat els últims dies.

El programa també comptarà amb l'aparició estel·lar del general Espartero bombardejant Barcelona. En quedar-se sense munició de canó, haurà de trobar un substitut per continuar disparant contra la ciutat comtal. I, tornant al present, Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) i Inés Arrimadas (Lara Díez) conversaran sobre la situació de l'educació a Catalunya amb un vídeo d'imatges cruentes sobre l'adoctrinament dels nens catalans.

Finalment, el cançoner infantil serà present al "Polònia" gràcies al clàssic "Vamos a contar mentiras". Jutges, policies, periodistes, polítics europeus i la cúpula del PP en seran protagonistes.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut