Joan Ximénez, protagonista del documental, i Carles Bosc, director.
Joan Ximénez, protagonista del documental, i Carles Bosc, director.
Aquest dissabte, a les 22.00

La coproducció de TV3 "Petitet" es projectarà a la Pedrera de l'Elies, a Roda de Berà

Aquest dissabte, 18 d'agost, a les 22.00, el documental "Petitet", del director Carles Bosch, es projectarà dins el programa "Estiu a la Pedrera", que té lloc a la Pedrera de l'Elies de Roda de Berà. La coproducció de TV3 fa poques setmanes es va endur el Premi del Públic al DocsBarcelona, va ser guardonada amb el Premi al millor documental i el Premi del públic, al FIC-CAT.

El documental "Petitet", produït per Lastor Media i Turkana Films, en coproducció amb TV3, explica el somni del músic gitano Joan Ximénez Petitet, fill d'un dels "palmeros" de Peret, en el seu periple per portar la rumba catalana als escenaris d'un gran teatre. El treball es projectarà dissabte a la nit a l'emblemàtica Pedrera de l'Elies, de Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès.

L'acte de presentació serà a càrrec d'Antonio Barrero, director del FIC-CAT i comptarà amb la presència del protagonista, Joan Ximénez, "El Petitet". Aquest esdeveniment té lloc dins el programa "Estiu a la Pedrera", promogut per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Roda de Berà.

El documental de Carles Bosch es va endur el Premi al millor documental, i el Premi del públic en l'onzena edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema Català Costa Daurada, que va tenir lloc del 4 al 10 de juny passat a Roda de Berà. També va obtenir el Premi del Públic i va obrir la 21a. Edició del DocsBarcelona, que va tenir lloc del 16 al 27 de maig passat.

tv3.cat
tv3.cat/documentals

Anar al contingut