La conferència del president Mas on explicarà el full de ruta, en directe, pel canal 3/24 i Catalunya Informació

Aquest dimarts el canal 3/24 i Catalunya Informació transmetran, en directe, la conferència en què el president Mas té previst explicar el full de ruta després de la jornada participativa del 9-N. Serà a partir de les 19.30.

En la conferència "Després del 9-N, temps de decidir, temps de sumar", el president Mas explicarà des de l'auditori del Fòrum els passos, el full de ruta a seguir després de la jornada participativa del 9-N.

Aquell mateix dia es farà una edició especial del "23/24" que començarà una hora abans de l'habitual, a les 22.00, i durarà dues hores per poder fer un repàs i valorar amb detall les paraules del president. En el programa, des del plató, s'entrevistarà la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

El programa, a més, comptarà amb connexions en directe amb Òscar Armengol i Pere Bosch recollirà des del mateix auditori del Fòrum les opinions dels assistents a la conferència.

Els tertulians Antonio Baños, Quico Sallés, Marta Lasalas i Fidel Masreal participen en aquesta edició especial del "23/24".

324.cat

ccma.cat/catradio/informatius-catalunya-radio