El president de la Generalitat, Artur Mas, en una imatge d'arxiu.
El president de la Generalitat, Artur Mas, en una imatge d'arxiu.

La conferència del president Mas on explicarà el full de ruta, en directe, pel canal 3/24 i Catalunya Informació

Aquest dimarts el canal 3/24 i Catalunya Informació transmetran, en directe, la conferència en què el president Mas té previst explicar el full de ruta després de la jornada participativa del 9-N. Serà a partir de les 19.30.

En la conferència "Després del 9-N, temps de decidir, temps de sumar", el president Mas explicarà des de l'auditori del Fòrum els passos, el full de ruta a seguir després de la jornada participativa del 9-N.

Aquell mateix dia es farà una edició especial del "23/24" que començarà una hora abans de l'habitual, a les 22.00, i durarà dues hores per poder fer un repàs i valorar amb detall les paraules del president. En el programa, des del plató, s'entrevistarà la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

El programa, a més, comptarà amb connexions en directe amb Òscar Armengol i Pere Bosch recollirà des del mateix auditori del Fòrum les opinions dels assistents a la conferència.

Els tertulians Antonio Baños, Quico Sallés, Marta Lasalas i Fidel Masreal participen en aquesta edició especial del "23/24".

324.cat

ccma.cat/catradio/informatius-catalunya-radio

Anar al contingut