La comissió que investiga la crisi de les caixes confia que la fiscalia dirimirà responsabilitats

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Dolors Montserrat s'ha mostrat satisfeta de la feina de la comissió parlamentària, l'endemà de presentar-se les conclusions de la gestió de les caixes.

La presidenta de la comissió parlamentària que ha investigat la crisi de les caixes, la diputada del PPC al Parlament Dolors Montserrat, confia que ara la fiscalia de l'Estat dirimirà responsabilitats. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, ha fet aquestes declaracions: "Jo desitjo que la fiscalia actuï al moment i faci la feina que hagi de fer. No m'agradaria pensar que hagués fracassat, crec que no hem fracassat perquè hem donat transparència i hem donat a conèixer a tothom i ha sigut una comissió oberta, han pogut venir tantes persones afectades o no a poder-ho seguir en directe."
 
Dolors Montserrat s'ha mostrat satisfeta de la feina de la comissió, que acaba de presentar les conclusions, que asseguren que els gestors de les entitats van actuar amb mala fe en la venda de participacions preferents i concedint hipoteques amb clàusules abusives. Aquestes conclusions es votaran la setmana que ve al Parlament, com també la reprovació dels alts càrrecs que van declinar participar-hi.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut