Vòlei Platja

La cinquena prova del circuit català de vòlei platja, a Esport3

Diumenge, a partir de les 18.00, Esport3 emetrà en directe les finals femenina i masculina de la cinquena prova del circuit català de vòlei platja, des de Mataró, que ja enfila la recta final

La prova es fa a la platja del Varador de Mataró, que pren el relleu dels anteriors escenaris a Vilanova i la Geltrú, el Masnou, Lloret de Mar i Cunit. Esport3 oferirà diumenge les finals masculina i femenina de la competició a partir de les 18.00 i els comentaris seran d'Oriol Vidal.

A falta de dues proves i la gran final, més de 300 parelles ja han participat en el Circuit. Entre les estrelles de la competició, destaca Erika Kliolmanaite, que ha guanyat tres proves del campionat: una amb Carla Martínez i dues amb Núria Bouza. En el quadre masculí, l'emoció està garantida, amb un nivell molt igualat i podis plens de variants tot  i el domini en les primeres proves de Nico Zanotta i Fede Corbo.

El Campionat de Catalunya tindrà dues parades més a la costa catalana, Torredembarra i Empuriabrava, abans de les finals de Cambrils que proclamaran els campions de Catalunya de Vòlei Platja.

esport3.cat

Anar al contingut