David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

La cinquena jornada de la Lliga i tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, dues edicions del "Tot gira", la primera demà a partir de les 16.00, amb Xevi Soler. I diumenge, a la mateixa hora, però amb David Clupés al capdavant

Dissabte 22 de setembre (16.00)

En el programa de dissabte es podran sentir totes les reaccions del que hagi passat als entrenaments oficials del Gran Premi de l'Aragó de motos, amb Damià Aguilar des de Motorland. A les 17.00 s'emetran les declaracions d'Ernesto Valverde, a la prèvia del Barça-Girona, i recopilaran el que hagi dit l'entrenador del Girona, Eusebio. A partir de les 18.00 es farà un seguiment especial del segon partit de la Lliga de Campions d'handbol que jugarà el Barça contra el Vezsprem, amb Ramon Salmurri i Pau Campos des del Palau Blaugrana. A les 18.30, Getafe-Atlètic de Madrid amb Pere Escobar. A les 20.00, faran el seguiment del partit de l'OK Lliga entre el Liceo i el Barça, amb Montse Mir, i a partir de les 20.30 la transmissió del partit de futbol entre el Reial Madrid i l'Espanyol, amb Eudald Serra i Sergi Andreu des del Santiago Bernabeu, i els comentaris de Marc Mayola, Dani Ballart i Pere Escobar i les dades de Carles Domènech.

Diumenge 23 de setembre (16.00)

A partir de les 16.00 començarà la primera Sobretaula de la temporada, en què Pere Escobar conversarà amb Enric Mas, el ciclista mallorquí que ha quedat en segon lloc a la Vuelta. Es podran seguir les reaccions del Gran Premi d'Aragó de MotoGP. També seran al partit de futbol de la Segona A entre el Reus i el Nàstic amb Xavi Palau i Carles Vila, i seguiran tota la prèvia de Barça-Girona. A les 19.00, estrenaran la secció d'humor, conduïda per Gerard Juvany i Ernest Macià .

A les 19.45, agafarà el relleu "La Transmissió del Torquemada", en què es podrà seguir la prèvia, el partit i el postpartit que disputaran a el Barça i el Girona al Camp Nou.  

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut