La CCMA condemna les agressions als equips de TV3 en l'exercici de la seva professió

Qualifica d'absolutament inadmissibles situacions en què s'impedeix de forma violenta l'exercici de la informació que desenvolupen els professionals de qualsevol mitjà

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals condemna les agressions als periodistes de TV3 mentre informaven de les protestes a Barcelona pel desallotjament del Banc Expropiat, i reclama respecte per la feina de tots els professionals de la informació. L'equip dels Serveis Informatius de TV3 format per Roger Rovira, Enric Oller i Dani Penín va ser increpat ahir a la nit per alguns manifestants i finalment agredit per impedir el desenvolupament de la seva feina des de la plaça de la Revolució del barri de Gràcia. Es tracta d'un episodi nou de greu intolerància que se suma a l'agressió de dimarts a un altre equip de TV3 format per Jordi Sabaté, Josep Maria Fernández, Xavi Serra i el mateix Roger Rovira.

La Corporació qualifica d'absolutament inadmissibles situacions en què s'impedeix de forma violenta l'exercici de la informació per part dels professionals de qualsevol mitjà de comunicació.

Els professionals de la CCMA estan compromesos davant la ciutadania a oferir una informació de qualitat, elaborada de manera honesta, i amb una clara missió de servei públic. Un servei imprescindible per a la democràcia que s'ha de poder desenvolupar en un marc de respecte i llibertat.

 

Vídeo de l'agressió d'ahir a la nit a l'equip de TV3.

 

ccma.cat

 

Anar al contingut