La Candela, desapareguda, a "La Riera"

El dimarts 18 d'abril, a les 15.50, "La Riera" torna després de l'aturada de Setmana Santa sabent que l'Emili va assassinar la Candela. Ell la considerava un obstacle en la seva relació amb el Bruno i va decidir eliminar-la. Els seus familiars i amics la troben a faltar i la Maribel denuncia la desaparició als Mossos.

La Maribel està amoïnada perquè no sap res de la Candela. Finalment, seguint el consell d'en Quiroga, en denuncia la desaparició als Mossos. També parla amb en Bruno, que tampoc sap res de la noia, i que li explica que l'últim cop que es van veure van discutir. La notícia també arriba als pares de la noia.

Per altra banda, la Maria no ha paït la veritat del que va fer l'Àxel. La Bibiana creu que el seu germà es mereix l'oportunitat d'explicar-se. És per això que ella i la Maria queden amb ell perquè els expliqui com va passar tot.

A més, la Lídia i la Menchu fan ostentació dels diners que estan guanyant amb un gran dinar a Can Riera, que aprofiten per humiliar en Lluís. Després se'n van de festa i lliguen totes dues. La Lídia comet l'error d'endur-se el seu "rotllet" a casa. Quan es desperta, s'adona que li ha robat.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut