El xoc entre el Merlí i l'Oksana, a "Merlí"

Dilluns, a les 21.55, TV3 estrena un nou capítol de la tercera temporada de "Merlí", la traca final de la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano, direcció d'Eduard Cortés i protagonitzada per Francesc Orella. Hannah Arendt, politòloga alemanya d'origen jueu i pensadora sobre l'activitat política, el totalitarisme i la modernitat, pren protagonisme en la classe del Merlí.

HANNAH ARENDT

El Merlí (Francesc Orella) té el dia girat, no deixa entrar l'Oksana (Laia Manzanares) amb el seu fill a classe i la noia s'enfada molt. El Marc (Adrián Grösser) se sent culpable pel robatori del portàtil i el Pol (Carlos Cuevas) també està incòmode perquè li va robar la Play.

Tercera i última temporada

Ha passat Nadal i els alumnes tornen a classe amb el Merlí. El segon curs de Batxillerat continua per al professor i els seus peripatètics. Tots són conscients que el temps d'institut s'està acabant i que s'acosta la selectivitat i la universitat. A classe s'arrossegaran unes trames amb què es va acabar la segona temporada.

A la sala de professors hi ha canvis. L'Eugeni és el director de l'institut i hi arriben cares noves. El Gabi és el nou jove professor de literatura, però qui més sacsejarà el Merlí és la Silvana, la nova professora d'història, que tindrà molt bona acollida al claustre. El Merlí, d'entrada, estarà entusiasmat amb l'arribada d'aquesta professora creativa, però, a poc a poc, anirà veient que els alumnes l'estimen molt i començarà a estar-ne gelós. El Merlí, però, no deixarà de fer les classes de filosofia a la seva manera particular.

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerlíTV3