L'11 de setembre a Catalunya Ràdio

Per primer, la ràdio local, mitjançant La Xarxa, s'uneix a l'emissió de Catalunya Ràdio en la transmissió de l'Acte Institucional de la Diada. Més de 12 hores de programació especial amb motiu de la Diada i de la marxa organitzada per l'ANC.

Catalunya Ràdio farà dimarts, 11 de setembre, una programació especial amb un ampli desplegament per seguir la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i la marxa per la independència organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana. De les 8 del matí a les 8 del vespre, en una programació especial compromesa amb el servei públic, Catalunya Ràdio oferirà tota l'actualitat de la jornada, amb programes en directe des del Parc de la Ciutadella i des de l'estació de França, emissió conjunta amb Catalunya Informació i connexions arreu del territori. A més, per primera vegada, Catalunya Ràdio i La Xarxa uneixen antenes per la transmissió de l'Acte Institucional de la Diada, d'onze del matí a una del migdia.

El 10 de setembre, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran el missatge del president de la Generalitat. Serà a partir de les 8 del vespre per Catalunya Informació i a les 9 del vespre per Catalunya Ràdio, abans d'El Cafè de la República. Per la Diada, Catalunya Informació reemetrà el missatge a les nou del matí.

La programació de la Diada arrenca a les 8 del matí, amb El matí de Catalunya Ràdio, amb Marc Garriga, amb tota l'actualitat del dia i molt pendent dels esdeveniments i les declaracions que es vagin produint.

A partir de les 11 i fins a les dues del migdia, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament un programa especial amb motiu de l'Acte Institucional de la Diada, amb Neus Bonet en directe des del Parc de la Ciutadella de Barcelona i Martí Farrero des dels estudis.

A partir de les cinc i fins les vuit del vespre, programa especial de cobertura de la marxa, amb Kílian Sebrià, des de l'estudi mòbil situat a l'estació de França, el punt final de la manifestació. El programa tindrà un gran desplegament informatiu, amb diferents unitats mòbils tant a la capçalera com al final del recorregut.

Finalment, a partir de les nou del vespre, Catalunya Ràdio també connectarà amb el Passeig Lluís Companys, on se celebrarà la Festa per la Llibertat.

catradio.cat
#diadacatradio


Anar al contingut