L'1 de novembre, programació especial al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial per al dimarts 1 de novembre, que és jornada festiva de Tots Sants, amb l'emissió de tres pel·lícules al llarg del dia.

La programació del dimarts 1 de novembre, jornada festiva, serà especial al canal Super3 durant tot el dia, amb l'emissió de tres pel·lícules: "Doraemon a la recerca de l'escarabat daurat", "La boja, boja, boja pel·lícula de Bugs Bunny" i "Zarafa". També es podran veure tres capítols especials de "Quin crac, l'Angelo!", amb una durada més llarga de l'habitual; i no hi faltaran, en la programació del Super3, les sèries habituals del canal, com "Els germans Kratt", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Loopdidoo", "Tom i Jerry" o "El detectiu Conan".

Doraemon a la recerca de l'escarabat daurat (11.30)

L'obsessió d'en Nobita per aconseguir un escarabat capaç de vèncer el Ganàpia, l'escarabat d'en Gegant, fa que convenci en Doraemon perquè faci servir el Forat del Temps, una màquina que, després de portar-los a la Nova Zelanda de fa 500 anys, els motiva per fer un viatge a l'illa miraculosa de Belegamon, un indret molt especial on es conserven espècies d'animals extingides. Allà coneixeran la llegenda de l'Hèrcules Daurat, un insecte immortal que projecta l'energia per conservar la vida dels animals del passat. Mentre busquen l'escarabat màgic, també descobriran l'existència d'un caçador furtiu del futur anomenat Sherman, que està disposat a fer qualsevol cosa per atrapar el mític Hèrcules, fins i tot eliminar els seus rivals.

La boja, boja, boja pel·lícula de Bugs Bunny (13.20)

Aquest llargmetratge és un popurri d'historietes d'animació produïdes per la Warner en diversos anys que combina algunes imatges de pel·lícules antigues de cinema còmic amb les peripècies esbojarrades del conill Bugs Bunny i la seva colla.

Zarafa (15.55)

Una indestructible amistat uneix el Maki, un nen de 10 anys, i la girafa Zarafa. El paixà d'Egipte ofereix Zarafa com a regal al rei de França i demana a Hassan, príncep del desert, que s'encarregui de fer el lliurament. Però en Maki està decidit a retornar la girafa a la seva llar, encara que això suposi arriscar la seva vida. Durant el viatge que els portarà del Sudan a París, passant per Alexandria, Marsella i els Alps nevats, s'enfrontaran a gran perills.

Quin crac, l'Angelo! (18.30)

Tres capítols especials, de 20 minuts de durada.

El Remenacervells

Per celebrar que s'han acabat les classes i que comença l'estiu, l'Angelo i companyia han organitzat una festa on no hi falta res. L'Angelo ha agafat la càmera de vídeo nova del pare sense dir-n'hi res, per poder-ho gravar tot. El millor de la festa és el Remenacervells, una atracció que et sacseja tant que, quan en surts, no et recordes de res. L'Angelo, per exemple, no recorda on ha deixat la càmera del pare.

La cursa dels llits

L'Angelo fa tot un any que aguanta les burles de la Tracy, que va ser la guanyadora de l'última edició de la cursa de llits que s'organitza cada any a la ciutat. Aquesta vegada té clar que la guanyaran ell i en Sherwood, perquè han estudiat molt bé tots els rivals i saben que la Lola, que també hi participa, els donarà un cop de mà.

El gran robatori

Els exàmens per corregir del senyor Foot desapareixen del calaix de la seva taula i totes les sospites recauen sobre l'Angelo, que haurà de fer servir els seus dots de detectiu per descobrir què va passar realment. Però els seus companys de classe no l'hi posaran gens fàcil. De fet, podria haver estat qualsevol d'ells. O fins i tot un professor.

 

super3.cat

Anar al contingut