L'1 de maig, programació especial al canal Super3

Aquest dilluns 1 de maig, jornada festiva, el canal Super3 ha preparat una programació especial amb l'emissió de quatre pel·lícules, dues de les quals són d'estrena i estan protagonitzades per en Doraemon i pel detectiu Conan.

El canal Super3 estrenarà l'1 de maig les pel·lícules "Stand by me Doraemon" i "El detectiu Conan: El rèquiem dels detectius", que formen part de la programació especial d'aquesta jornada festiva. A més, també s'emetran les pel·lícules "Bola de drac Z: la batalla dels déus" i "Tots cap a l'oest", el programa "El Mic i els seus amics" i les sèries habituals del canal, com "Súper 4", "Kung Fu Panda: Llegendes increïbles", "Els germans Kratt" o "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir".

Stand by me Doraemon (a les 10.35)

En Nobita és un nen pocatraça a qui, tot sovint, les coses li surten malament. Un dia rep la visita d'en Sewashi, un nen que assegura que és el seu rebesnét del segle XXII, i li explica que ha vingut a veure'l perquè el seu futur és un desastre que arruïnarà tota la família durant generacions. En Sewashi pensa que en Nobita encara és a temps de canviar-ho i per això li deixa el seu robot, en Doraemon, perquè l'ajudi a trobar la felicitat. Al principi, en Doraemon creu que en Nobita és un cas perdut, però de mica en mica es fan amics. I en Doraemon arriba a la conclusió que la millor manera d'assegurar que en Nobita tingui una vida feliç és aconseguir que, en un futur, es casi amb la Shizuka. Aleshores posa fil a l'agulla per ajudar el seu nou amic.

 

Bola de drac Z: la batalla dels déus (a les 14.10)

Lord Bills, el déu de la Destrucció, s'ha despertat d'una llarga migdiada amb la notícia que un guerrer de l'espai anomenat Son Goku ha sigut capaç de matar en Freezer mentre ell dormia. Després de demostrar el seu poder a en Goku al món d'en Kaito, Lord Bills es dirigeix cap a la Terra a la recerca d'un Superguerrer Déu, perquè tant les profecies de l'Oracle com els seus somnis diuen que allà hi apareixerà un adversari formidable capaç de derrotar-lo. En Son Goku, en Vegeta, en Gohan i els altres guerrers tenen la missió d'aturar el poder destructiu sense precedents del destructor més poderós de tot l'univers.

 

Tots cap a l'oest (a les 15.35)

Els Dalton han aconseguit fugir una altra vegada de la justícia, aquest cop a Nova York. Tot seguit, s'han dedicat a atracar bancs fins que han tingut un botí ben sucós i l'han amagat dins d'un carro que forma part d'una caravana d'europeus que tenen 80 dies per arribar a Califòrnia i reclamar les seves terres. Aleshores, apareix en Lucky Luke, l'home més ràpid que la seva ombra, que després de capturar els Dalton, s'ofereix voluntari per acompanyar la caravana cap a l'oest. Hi arribaran a temps? Recuperaran el seu botí, els Dalton? O tornaran a la presó de la mà del cowboy solitari més famós de l'oest americà?

 

El detectiu Conan: El rèquiem dels detectius (a les 19.25)

El detectiu Mouri, en Conan, la Ran i els nens són convidats a visitar un client en un hotel situat al costat d'un parc d'atraccions, Miraclelàndia. Tots reben uns braçalets que els permetran accedir al parc gratuïtament durant un dia, i la Ran i els nens se n'hi van. Aleshores, el client exigeix a en Mouri i en Conan que resolguin un cas abans de les deu de la nit. Si no ho fan, els braçalets explotaran.

super3.cat

Anar al contingut