Kant, a "Merlí"

El dilluns 10 d'octubre, a partir de les 22.45, arriba el quart capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de Televisió de Catalunya, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Hèctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana, arriba el torn del més gran dels filòsofs alemanys i un dels que més influència ha tingut en el món del pensament: Kant. La crítica de la raó pura entra a classe.

El segon de Batxillerat està en marxa a l'Institut Àngel Guimerà. Els peripatètics han madurat una mica en general, però, en el fons, són els mateixos adolescents divertits i despistats disposats que el seu professor preferit, el Merlí Bergeron, els faci pensar i qüestionar-s'ho tot. A la colla, s'hi ha afegit una nova alumna, l'Oksana.

A la sala de professors, al de filosofia li ha sortit una nova adversària, i una de dura, la Coralina, la nova cap d'estudis. Aquesta catedràtica de 60 anys, esquerpa i autoritària, vol imposar el seu criteri i està removent  tot el claustre de professors.  Encara més, ha aconseguit que l'Eugeni i el Merlí hagin de compartir despatx..i coincidint en alguna cosa.

Kant

Una mala notícia sacseja la casa del Merlí (Francesc Orella). La Carmina (Anna Maria Barbany) està preocupada pel seu fill. El Marc (Adrián Grösser) pateix pel seu germà Pau (León Martínez), perquè acadèmicament va molt endarrerit. El Pol (Carlos Cuevas) està molt motivat a la feina del bar de la Míriam.

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerliTV3

#MerliTV3

 

 

Anar al contingut