"K3" i "Raa Raa, el lleó escandalós" les noves sèries del canal Super3 després de les vacances

A partir del dimarts 29 de març, primer dia d'escola després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 renova la seva graella de programació amb noves propostes. S'estrenen les sèries d'animació "K3" i "Raa Raa, el lleó escandalós" i arriben nous capítols de "Bubble Bip" i del programa "Fish&Chips.

Després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 renova la seva programació, a partir del dimarts 29 de març. Els súpers podran conèixer nous personatges gràcies a l'estrena de les sèries d'animació "K3", protagonitzada per les tres integrants d'un grup de música pop; i "Raa Raa, el lleó escandalós", adreçada als súpers més petits. A més, també hi arribaran capítols nous de la sèrie "Bubble Bip".

Pel que fa als programes, els dissabtes al matí s'emetrà "Kukurota", l'espai dedicat als animals, i també  el concurs d'anglès "Fihs&Chips", que estrenarà plató i noves proves. I les històries de "La família del Super3" es podran veure cada diumenge al matí. Durant la resta de la setmana, continua l'emissió habitual dels programes "Una mà de contes", en la seva versió anglesa; "En Mic i els seus amics" i l'"Info K".

El cinema tornarà a ocupar les tardes del cap de setmana, però ara una mica més tard de l'horari habitual. El nou trimestre comença amb l'emissió d'un cicle de pel·lícules dedicat a en Doraemon i els seus amics.

A més de totes aquestes novetats, a la graella no hi faltaran les sèries més estimades pels súpers, com "Doraemon", "Quin crac l'Angelo!", "L'hora del Timmy", "La casa d'Anubis", "Els Dalton", "Shin Chan", "Sailormoon", "L'Scooby-Doo", "El llibre de la selva", "Tom i Jerry", "Bola de drac", "Els germans Kratt", "L'abella Maia" o "Els pingüins de Madagascar".  

K3 (de dilluns a divendres, a les 19.40)

Les K3 són un grup de música pop compost per la Kylie, la Kate i la Kim. Viuen i viatgen en el seu autobús, el K4, que condueix l'X, el seu xofer, que també els fa de guardaespatlles i s'ocupa d'elles. A cada episodi la Maxine, la seva representant, els truca per dir-los on faran el següent concert. Cada vegada és en un lloc diferent i viuen una aventura, amb situacions i problemes difícils que han de resoldre.

Raa Raa, el lleó escandalós (dissabte i diumenge, a les 7.55)

En Raa Raa és un lleó molt trempat que té fama de ser una mica sorollós. Viu a la selva Xiu-xiu-xivarri, un lloc ple de sorolls i de sons de tota mena. En Raa Raa té un munt d'amics: en Tut Tut, un elefant; en Croc Croc, un cocodril; la Zebi, una zebra; la Gigi, una girafa, i l'Uh Uh, un mico. Tots junts viuran una aventura darrere l'altra i s'ho passaran d'allò més bé, i alhora aprendran un munt de coses diferents amb cada experiència.

Bubble Bip (dissabte i diumenge, a les 17.35)

Arriben nous capítols d'aquesta coproducció de TV3 i Triacom, amb el suport de l'ICEC. La sèrie explica les aventures del Bip, un heroi de videojoc que salta al món real per viure experiències insòlites amb els seus nous amics. El Bip és l'heroi peculiar d'un videojoc en què ha de superar tota mena d'obstacles, saltar de nivell a nivell i perseguir pops boxadors. Un bon dia, el Bip es cansa de viure tancat en el món rutinari del videojoc i decideix saltar de la pantalla de la consola al món real. És així com arriba al parc on coneix una colla de nens i nenes tan esbojarrats com ell: el Marc, la Lena, el Nil i la Mia, quatre amics molt diferents entre ells que aviat es convertiran en els seus millors companys d'aventures.

Pel·lícules d'en Doraemon per al cap de setmana (dissabte i diumenge, a les 18.00)

Cada tarda de dissabte i diumenge, ara una mica més tard de l'horari habitual, el canal Super3 programarà una pel·lícula protagonitzada per en Doraemon i la seva colla: en Nobita, la Shizuka, en Gegant i en Suneo. Les primeres que es podran veure seran: "Doraemon: Atlantis, el castell del mal" (2 d'abril), "Doraemon al màgic món de les aus" (3 d'abril), "Doraemon, una odissea de l'espai" (9 d'abril), "Doraemon i el petit dinosaure" (10 d'abril), "Doraemon i el món perdut" (16 d'abril) i "Doraemon: la llegenda de les sirenes" (17 d'abril).

 super3.cat

Anar al contingut