Jugar en camp contrari, a "Origen Catalunya"

Diumenge, a les 20.25, TV3 emetrà el vuitè capítol d'"Origen Catalunya", un programa de viatges dirigit i presentat per Elisabet Cortiles, que busca productes catalans que s'exporten i la història de la gent que els consumeix. En aquest episodi, el programa volarà a l'altra banda de l'Atlàntic per visitar Mèxic D. F. i Puebla; més a prop, també visitarà Berlín. En totes tres ciutats el producte nacional és el rei... i les exportacions catalanes també

Ser local és tenir el camí pla, però, no ser-ho, ho posa tot una mica més difícil. A Mèxic, uns diamants catalans fan possible la fabricació de cotxes, i els electrodomèstics d'aquí són presents a la vida diària dels mexicans. A més, el programa descobrirà per què agraden tant les mandarines i els formatges catalans, a Berlín.

"Origen Catalunya" es compon de deu capítols de mitja hora en què Elisabet Cortiles, presentadora i directora, visita països diversos a la recerca dels productes fets i fabricats a Catalunya que es venen arreu del món.

tv3.cat/origencatalunya

instagram.com/origencatalunyatv3

 

Anar al contingut