Jota i Daniela recorren el mercat de la Boqueria, a "Catalunya Experience"

Demà dimecres, a les 22.40, arriba un nou capítol de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme, es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Jota i Daniela, de l'Argentina

El Jota i la Daniela són dos viatgers argentins que fa set anys que viatgen per Àsia fent autoestop. Al programa acceptaran el repte d'arribar a Perafita fent dit, des d'on començarà el seu recorregut per Catalunya.

Durant el seu viatge pel Lluçanès, la Cerdanya i l'Alt Urgell descobriran el romànic de Lluçà, visitaran la seu d'Urgell i trepitjaran la neu a la Cerdanya. Abans de deixar la muntanya tindran una visió des de l'aire molt particular.

L'aventura d'aquests argentins acabarà a la Rambla de Barcelona, on faran també un recorregut pel mercat de la Boqueria i coneixeran algunes de les persones que hi treballen. A més, se sorprendran amb un regal que els recordarà el seu Buenos Aires natal.

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut