Victòria Maldi i José Corbacho
Victòria Maldi i José Corbacho

José Corbacho i Victòria Maldi presentaran "No perdis el compàs!", el nou concurs musical produït per IB3 i TV3

José Corbacho torna a TV3 amb el concurs "No perdis el compàs!", la primera gran coproducció d'entreteniment familiar entre IB3 i TV3. L'acompanyarà Victòria Maldi, molt coneguda pel públic de les illes Balears per la seva doble faceta de presentadora i cantant. Aquest nou concurs, que ja ha iniciat la convocatòria de càsting, s'emetrà al llarg del 2017.

El nou concurs d'IB3 i TV3 ja té presentadors. Es tracta de José Corbacho, que torna a TV3 després d'haver participat en programes com "Una altra cosa" o "A pèl tour", i de la cantant i presentadora Victòria Maldi, que ha conduït a IB3 espais com "Nit d'Èxits", "Fent Trull", "Queda't amb na Victòria", "La mirada", "Cada dia" o "Ara mateix".

 

José Corbacho (L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 1965)

Actor, director, guionista i humorista. Es va donar a conèixer com a membre de la companyia teatral "La Cubana", on va estar prop de 10 anys, i és una cara familiar pel públic de TV3 gràcies a la seva participació en programes com "Una altra cosa" o "A pèl tour". També ha tingut èxit en el món del cinema, on ha codirigit amb Juan Cruz diversos llargmetratges entre els quals hi ha "Tapas", pel qual va rebre premis com el Sant Jordi a la "Millor òpera prima" o el Goya al "Millor director novell".

 

Victòria Maldi (Llucmajor, 1973)

Molt coneguda a les illes Balears per la seva doble faceta de presentadora i cantant. A IB3 ha conduït programes com "Nit d'Èxits", "Fent Trull", "Queda't amb na Victòria", i magazines com "La Mirada", "Cada dia" o "Ara mateix". La seva extensa carrera musical l'ha dut a ser vocalista de diferents grups i a compondre les seves pròpies cançons. Ha participat en el Festival de Benidorm (més votada pel públic espanyol i llatinoamericà) i en el programa concurs de RTVE "Cántame como pasó", en què va quedar finalista i va ser la més votada pel públic. Enguany ha editat el segon àlbum, "Paraules d'amor", fent la seva particular versió de cançons de cantautors catalans.

 

S'obre el càsting de concursants

"No perdis el compàs!" ja ha obert la convocatòria de càsting per trobar concursants. Els interessats es poden apuntar a través del correu electrònic noperdiselcompas@ib3tv.com, trucant al telèfon 971 139 380, o bé enviant un missatge de Whatsapp al 628 245 201.

El nou programa "No perdis el compàs!" és una coproducció entre diferents cadenes de televisió de la FORTA, que es divideix en dues versions: una en llengua castellana i l'altra en llengua catalana. A la versió castellana participen les televisions d'Aragó, Andalusia i Castella la Manxa. D'altra banda, TV3 i IB3 s'uneixen per crear una versió exclusiva en llengua catalana.

El programa l'estan preparant conjuntament els professionals d'IB3 i de TV3, al costat dels de la productora encarregada de dur a terme la producció. Cada setmana hi participaran concursants dels dos territoris. El públic present al plató estarà format per telespectadors d'IB3 i TV3 i bona part del repertori musical, que serà protagonista del programa, estarà interpretat per artistes ben reconeguts tant pel públic català, com pel balear.

"No perdis el compàs!" és un concurs musical per a tots els públics, amb una mecànica senzilla, però addictiva, i que compta amb un element escenogràfic molt innovador, que dóna un caràcter i personalitat únics al programa: els micròfons de peu que els concursants utilitzen per cantar van desapareixent mentre canten.

Tres equips, formats per tres membres d'una mateixa família, competeixen entre si en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de música popular i que permetran escoltar tant els últims èxits com els grans clàssics que es troben a l'imaginari col·lectiu.

 

Programa setmanal

El programa tindrà una durada de dues hores i s'emetrà setmanalment. "No perdis el compàs!" s'ha plantejat per a la franja del prime time i té un format concebut per sumar el millor del dos mons: el big show shinny floor i el concurs. Amb una posada en escena dissenyada per produir en l'espectador una sensació d'estar davant d'un gran programa de televisió, "No perdis el compàs!" és un gran format, per gaudir de l'espectacularitat del plató i de les divertidíssimes proves del concurs.

La proposta és un game show de mecànica senzilla, però molt addictiva, basada en jocs musicals, en què sonaran tant els darrers temes de més èxit, com els grans clàssics instal·lats en l'imaginari col·lectiu, perquè tothom pugui jugar des de casa. Es tracta d'un format familiar i per a tots els públics.

Aquest format recupera el concepte de televisió vista en família, està dissenyat per a tots els targets i encaixa perfectament en una televisió pública, com IB3 i TV3. A més, aquest concurs és d'un gènere que permet moltes formes d'interacció amb l'audiència digital, des de preguntes només per a xarxes socials, fins a apps dedicades exclusivament al programa.

 

tv3.cat

ib3tv.com

 

Anar al contingut