El presentador del programa, Eloi Vila, amb Álvaro Soler.
Dilluns, a les 23.25, a TV3.

Jordi Villacampa i Álvaro Soler, convidats d'"Al cotxe"

Dilluns, a les 23.25, després del segon capítol de la minisèrie "Vida privada", TV3 emetrà una nova entrega d'"Al cotxe". Els convidats d'aquesta setmana seran l'exjugador de bàsquet i col·laborador de l'ONG Proactiva Open Arms Jordi Villacampa i el cantant Álvaro Soler. Tots dos compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila.

Els protagonistes de la setmana

Jordi Villacampa: "Embarcar-me amb un equip de rescat de Proactiva Open Arms m'ha canviat."

Jordi Villacampa ha estat més de 40 anys vinculat al club de bàsquet Joventut de Badalona, primer com a jugador i després com a president. Actualment col·labora activament amb l'ONG badalonina Proactiva Open Arms. Puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta a una reunió de feina.

Durant el trajecte, l'exjugador de bàsquet fa un repàs de la seva carrera esportiva. Explica com va debutar a "la Penya" (com es coneix popularment al Club Joventut Badalona) amb només setze anys, i recorda les alegries, els moments mítics i els dies més difícils. També parla amb l'Eloi de la família, de la paternitat i dels valors al món de l'esport i a la vida. En una conversa sincera i autèntica, finalment reflexiona sobre com l'ha marcat l'experiència de formar part d'un equip de Proactiva Open Arms salvant vides al Mediterrani.

Álvaro Soler: "No sé com assumir que una cançó meva tingui 500 milions de visualitzacions a YouTube."

El cantant santcugatenc Álvaro Soler ha triomfat amb dues cançons, que s'han convertit en èxits mundials: "El mismo sol" (2015), fent duet amb Jennifer López, i "Sofia" (2016), amb gairebé 500 milions de visites a YouTube. Fa poc que ha publicat "La cintura", que es pot convertir en un nou èxit. Soler puja "Al cotxe" i Eloi Vila l'acompanya fins a l'aeroport.

El cantant, que actualment viu a Berlín, confessa que durant aquesta intensa jornada de promoció a Barcelona del seu nou tema, no ha tingut ni un minut per veure la família. Soler, que el 2015 va passar de cantar per a un públic reduït a triomfar internacionalment, explica com ha paït aquest gir de 180 graus a la seva vida. Confessa que es considera molt afortunat i que sap que l'èxit pot ser efímer. I, abans de baixar del cotxe, també revela un secret que s'amaga darrere la cançó "Sofia" que no havia explicat mai. 

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut