Jordi Turull assegura que el govern continuarà liderant el nou 9-N

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el portaveu de CiU al Parlament nega que a la reunió d'avui del Pacte Nacional pel Dret a Decidir es decideixi que aquesta plataforma n'agafi el relleu.

Pel que fa als pressupostos, Jordi Turull afirma que CiU els intentarà aprovar amb el suport d'ERC i que no negocia amb el PSC
 
El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha assegurat que el govern continuarà liderant el procés participatiu del 9-N. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Turull ha negat que a la reunió d'avui del Pacte Nacional pel Dret a Decidir es decideixi que aquesta plataforma n'agafi el relleu: "No, és que de vegades surt alguna idea d'algú i anem fent debat sobre aquesta idea... I és que no, és que jo de vegades sento debats i no sé per què ens hem situat en aquest debat, quan és una cosa que no es dóna, ni existeix, ni s'ha demanat mai."
 
Turull ha tret importància a les possibles denúncies d'alguns partits i organitzacions contra el nou 9-N i els ha emmarcat en el discurs de la por.
 
Pel que fa als pressupostos pel 2015, el portaveu de CiU al Parlament ha afirmat que no negocia amb el PSC i ha destacat que la voluntat del govern és esgotar la negociació amb ERC: "Vam acabar, però de la mateixa manera que una cosa s'acaba, de vegades es pot tornar a iniciar. Nosaltres ho intentarem, perquè és un instrument que és molt important poder-ne disposar, i més amb els reptes que tenim de cara als primers mesos de l'any vinent."
 
Per Jordi Turull, la determinació del govern és portar els pressupostos al Parlament i que s'aprovin.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut