Jordi Cervera, d'iCat fm, guanya el Premi Edebé de literatura juvenil

El Premi Edebé de literatura juvenil ja té guanyador, el periodista i escriptor reusenc Jordi Cervera, responsable dels continguts literaris d'iCat fm, que s'ha endut el guardó per la novel·la policíaca "La mort a sis vint-i-cinc"

El periodista i escriptor de Reus Jordi Cervera, responsable dels continguts literaris d'iCat fm, és el guanyador de la 17a edició del Premi Edebé de literatura juvenil per l'obra "La mort a sis vint-i-cinc". El veredicte s'ha fet públic aquest dimecres.

Al llarg de la seva trajectòria professional al grup d'emissores de Catalunya Ràdio, Jordi Cervera ha estat responsable dels programes La catalana de lletres i Catalunya Cultura literatura. També ha fet de guionista dels programes Babel, Ex-Libris i El suplement. Ha publicat una vintena de llibres, de poesia i novel·la, pels quals ha rebut diversos premis. Darrerament, el seu blog a iCat fm ha estat guardonat amb el Premi Vila de Martorell i amb el Premi Blocs literari.

En edicions anteriors, el Premi Edebé de literatura ha tingut com a guanyadors escriptors i poetes com Carlos Ruiz Zafón o Gabriel Janer Manila, entre d'altres.
Anar al contingut