Joel Joan, Pablo Machín i Llum Barrera pugen "Al cotxe", amb Eloi Vila

Dilluns, a les 22.55, just després de la sèrie "Benvinguts a la família", TV3 emetrà un altre capítol d'"Al cotxe". En aquesta ocasió, compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, el protagonista de "Frankenstein", Joel Joan; l'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, i Llum Barrera, l'actual presentadora del programa "De bon humor", que TV3 emet els diumenges a la nit.

Els protagonistes de la setmana

Joel Joan: "Podríem dir que soc un paràs, si no entrem en detalls."

Joel Joan pujarà "Al cotxe" a casa seva perquè l'Eloi Vila l'acompanyi al teatre. El Joel és guionista, director i actor, i acaba d'estrenar "Frankenstein" al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). L'obra està basada en la novel·la de Mary Shelley, escrita fa 200 anys, i Joel Joan interpreta el monstre de l'obra, compartint escenari amb Àngel Llàcer.

Durant el trajecte de casa al teatre, el protagonista de "Frankenstein" fa un repàs de la seva trajectòria professional i explica com l'èxit i la popularitat van alimentar un ego que, amb els anys, ha après a controlar. I és que el Joel va ser actor, director i guionista de "Plats bruts" (1999) i de "Porca misèria" (2004), dues de les sèries més icòniques de TV3 i per les quals va guanyar dos Premis Ondas (2002 i 2006). "Al cotxe" fa un "mea culpa" personal i confessa que la seva família, la dona i les filles li han salvat la vida i han fet que s'adonés de què és important realment.

Pablo Machín: "A casa meva, jo era el bitxo raro, no hi havia ningú a qui agradés el futbol. Només a mi."

El sorià Pablo Machín és l'actual entrenador del Girona FC i el responsable de l'ascens de l'equip a 1a Divisió, per primera vegada a la història. Puja "Al cotxe" amb l'Eloi Vila després de deixar les filles a l'escola i l'acompanya fins al seu lloc de treball, el camp de Montilivi.

Durant el trajecte, l'entrenador del Girona FC explica com ha viscut en primera persona la història democràtica (i exitosa) d'un club de futbol, el Girona, que, segons ell, mereixeria una pel·lícula. En una conversa molt personal, recorda amb l'Eloi els seus orígens humils i el pes dels valors que li va transmetre el seu pare, mort fa poc més d'un any. També parla de les seves filles que, poc a poc, es van interessant pel futbol.

Llum Barrera: "Ens han tocat uns polítics... Tela! Tot són monòlegs del club de la comèdia."

Llum Barrera és actriu i periodista i, en l'actualitat, presenta el programa "De bon humor", on els diumenges a la nit, a través dels humoristes clau del país, comenten i filosofen sobre els mecanismes de l'humor al nostre cervell. La Llum puja "Al cotxe" a l'aeroport, que ve de Madrid, i l'Eloi Vila l'acompanya fins a TV3.

Durant el camí, l'actriu valora molt positivament l'experiència com a presentadora al nou programa de TV3. També explica com s'ho fa per compaginar la feina amb la família, que viu a Madrid. Barrera s'endinsa en la situació política actual i critica la falta de diàleg per part dels polítics, que pensa que haurien d'intentar solucionar una situació que afecta tots els ciutadans. Per acabar, com a actriu còmica que és, diu que, amb una mica d'humor a la vida, tot seria molt més fàcil.

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats des de TV3 fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar d'una manera diferent, amb un to informal.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3