Marc Ribas, presentador de "Joc de cartesd'estiu", a Tossa.
Marc Ribas, presentador de "Joc de cartesd'estiu", a Tossa.

"Joc de cartes d'estiu", programa més vist de dimecres, fa el millor resultat de la temporada

El tercer capítol de "Joc de cartes estiu", que va liderar el rànquing del dia, va batre ahir el seu rècord de la temporada i va ser líder de la franja. Els "Telenotícies" del vespre i el migdia ocupen el tercer i quart lloc, respectivament.

Dels quatre programes més vistos del rànquing d'ahir, dimecres, tres van ser de TV3. "Joc de cartes estiu", líder de la franja, ocupa la primera posició del dia, amb 419.000 espectadors i una quota del 23,4%. Amb aquestes xifres, la versió d'estiu del programa presentat per Marc Ribas obté el millor resultat de la temporada. En l'episodi d'ahir el programa va arribar a la Costa Brava per retre homenatge a la cuina tradicional de Tossa de Mar. A més, la reemissió que es va fer després del capítol de "Joc de cartes" en què Marc Ribas buscava el millor restaurant romàntic de Girona, va ser el setè espai més vist del dia, amb 220.000 espectadors i un 13,5% de quota.

Els "Telenotícies" van aconseguir també les primeres posicions. El "Telenotícies vespre", conduït per Toni Cruanyes, va ocupar el tercer lloc, amb 385.000 espectadors i un 27,9% de quota. El quart lloc del rànquing va ser per al "Telenotícies migdia", presentat per Carles Prats, amb una quota del 19,9% i 273.000 espectadors.

TV3, líder de dimarts

Dimarts TV3 va ser líder del dia amb una quota de l'11,6. Va situar les tres edicions del telenotícies: "Telenotícies vespre", "Telenotícies migdia" i "Telenotícies comarques" en els primers llocs del rànquing d'audiències. Els dos episodis de la sèrie "Un poble francès" i "Sense ficció", que dimarts va emetre el documental "17A: Lliçons apreses?" se situen en el sisè, setè i vuitè lloc, respectivament.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut