Joaquim Nadal diu que confia en la gestió feta per Emili Mas com a gerent de l'Incasòl

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques diu que Mas ha renunciat al seu càrrec com a gerent de l'Incasòl i que ha estat suspès de militància al PSC

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, s'ha pronunciat aquest matí sobre el fet que l'Audiència Nacional hagi imputat el gerent de l'Incasòl, Emili Mas, per presumpta implicació en el cas Pretòria. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Nadal ha assegurat que confia en la gestió de Mas com a gerent de la institució: "Poso la mà al foc per les actuacions que, en relació amb l'Institut Català del Sòl, ha fet el seu gerent mentre ha sigut gerent, perquè jo crec que totes les que ha fet, les ha fet fent la seva feina. I, evidentment, hi ha esferes de la vida de les persones que jo no em dedico a vigilar. El senyor Emili Mas podia ser amic de moltes d'aquestes persones que es citen? Jo no ho sé, ni he de saber-ho."
Durant la conversa que ha mantingut amb Manel Fuentes, Joaquim Nadal ha explicat que Emili Mas ha renunciat al seu càrrec com a gerent de l'Incasòl i que ha estat suspès de militància al PSC: "Vam acceptar ahir la renúncia d'Emili Mas, tot i mantenir els mateixos criteris i els mateixos arguments que fa un mes. Des del punt de vist de l'Incasòl, i exclusivament des del punt de vista de l'Incasòl, no hi ha res."

Anar al contingut