Joan Laporta agraeix la invitació de Joan Carretero perquè s'incorpori al seu projecte polític

El president del F.C. Barcelona confirma que Leo Messi renovarà el contracte aquesta setmana i expressa la seva intenció que el jugador argentí sigui el més ben pagat de la plantill

El president del F. C. Barcelona, Joan Laporta, s'ha mostrat mot agraït per la invitació del líder de Reagrupament, Joan Carretero, perquè s'incorpori al seu projecte polític. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Laporta ha admès que se sentiria molt còmode a la formació de Carretero perquè comparteix amb ell l'ideari independentista. "Participo del parer i de la forma de pensar d'en Joan Carretero en el sentit que units podem ser invencibles. Jo crec que la unió fa la força i el que ens ha passat a Catalunya molts cops és que els partits estan molt disseminats, no estan prou units, no? (...) els partits catalanistes. I crec que això no és bo pel país".
Joan Laporta creu que Catalunya està vivint una retallada sistemàtica i premeditada dels seus drets i ha posat en dubte que fora del territori català s'entengui la idea d'estat plurinacional. El president del F. C. Barcelona ha posat com a exemple les manifestacions del director esportiu del Reial Madrid, Jorge Valdano. "Perquè que Valdano compari Catalunya amb la ‘Comunidad de Madrid' vol dir que no ha entès res, i potser no és culpa del Valdano. Això deu ser culpa dels que no volen que veritablement això sigui així. Que Catalunya és una nació avui per avui dins de l'estat espanyol i la ‘Comunidad de Madrid' és una distribució administrativa que marca la Constitució".
Responent a preguntes de Manel Fuentes, Joan Laporta ha confirmat que Leo Messi renovarà el contracte aquesta setmana, i ha expressat la seva intenció que el jugador argentí sigui el més ben pagat de la plantilla. Sobre la continuïtat de Carles Puyol, el president del Barça ha explicat que respecta el seu interès per jugar a l'estranger, però que confia que sigui en un futur llunyà.
Joan Laporta també ha explicat que existeix una "sintonia boníssima" amb Pep Guardiola, i ha dit que creu que la integritat de l'entrenador fa que ell mateix vegi les eleccions de l'any que ve com un condicionant a l'hora de renovar el seu contracte.

Anar al contingut