Joan Coscubiela a "El matí de Catalunya Ràdio"
Joan Coscubiela a "El matí de Catalunya Ràdio"
En declaracions a Catalunya Ràdio

Joan Coscubiela defensa l'aliança d'Iniciativa amb Podem

El candidat d'Iniciativa per Catalunya Verds a les primàries pel 27-S, Joan Coscubiela, ha defensat l'aliança amb Podem. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Coscubiela ha posat en valor la capacitat de mobilització de vot de la formació de Pablo Iglesias, però creu que a Catalunya necessiten la força ecosocialista, i s'ha mostrat convençut que si la candidatura ha funcionat a Barcelona, també pot anar bé a Catalunya.

El paper de Podem

"A nivell de tot l'estat, ha aconseguit sintonitzar amb un sentiment d'indignació, de cabreig de la gent, i convertir-lo en un plantejament en positiu. Altres ho hem fet aquí a Catalunya, com a Iniciativa durant molt temps."

Aliança per aconseguir la majoria

"Nosaltres sols no podem construir una alternativa d'esquerres i nacional a Catalunya, sense nosaltres ningú podrà. Tot el mapa polític arreu del món s'està esmicolant, acaba sent un puzle, aleshores això ens porta moltes vegades a situacions institucionals de nova generació de majories àmplies. Per tant, nosaltres el que volem fer és construir, des de la confluència primer i, si cal, els pactes després."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

Anar al contingut