"Jo pregunto", líder de la nit de diumenge

El programa de TV3, que va tenir una audiència acumulada de més d'un milió tres-cents mil espectadors, lidera la seva franja amb una quota del 16,3%. "Jo pregunto" també va tenir un ampli seguiment a internet i una gran repercussió a les xarxes socials. Els tres programes més vistos d'ahir van ser de TV3.

"Jo pregunto" va liderar l'audiència d'ahir a la nit durant les gairebé tres hores en què el president Puigdemont va respondre les preguntes que li formulaven, en directe, els ciutadans que van participar en el programa. "Jo pregunto" es va situar com a primera opció televisiva de la nit des de l'inici i es va mantenir com a programa més vist fins al final de l'emissió, amb una audiència mitjana de 429.000 espectadors i una quota del 16,3%. Durant les tres hores de durada, "Jo pregunto" va tenir una audiència acumulada d'1.354.000 espectadors, és a dir, espectadors que, com a mínim, van seguir l'emissió durant un minut o més. El moment de més audiència, el minut d'or, va ser a les 22.14, quan el jove reusenc Andreu Agredano, de 24 anys, formulava la seva pregunta sobre el model de creixement del Camp de Tarragona i en concret pel projecte Barcelona World, al president Puigdemont. En aquell moment hi havia 625.000 espectadors seguint el programa i la quota era del 18,5%.

 

"Jo pregunto" també va tenir un ampli seguiment a internet i amb 10.911 usuaris va ser el programa de més audiència en directe de la setmana. L'hora de màxima audiència a Internet va ser entre les 22.00 i les 23.00. El programa també va tenir una gran repercussió a les xarxes socials i va ser el segon programa de televisió de tot Espanya més comentat a Twitter, amb 59.100 missatges, segons dades de Kantar Media. El minut d'or va ser a les 23.38, amb 658 missatges. El nombre d'impressions, és a dir, el nombre de vegades que es mostren el conjunt de missatges, va arribar als 8,3 milions. Per acabar, cal assenyalar que 34.000 missatges van utilitzar l'etiqueta #JoPreguntoTV3.  

 

"Jo pregunto" va ser el tercer programa més vist del dia darrere del "TN cap de setmana vespre, amb 573.000 espectadors i una quota del 18,1%, i del "TN cap de setmana migdia", amb 516.000 espectadors i el 23,2% de quota.

 

 

tv3.cat

Anar al contingut