"Jo pregunto": comencen els debats participatius per elegir els espectadors que preguntaran al president de la Generalitat

Demà i demà passat, al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, es fan els debats previs d'on sortiran els ciutadans que preguntaran al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el nou programa "Jo pregunto", que s'emetrà el 22 de gener a les 21.55 per TV3 i que també es podrà seguir a través del grup d'emissores de Catalunya Ràdio. Aquests debats, on s'han inscrit més de quatre-centes persones, es podran seguir exclusivament en directe al web de TV3.

La convocatòria de TV3 ha estat un èxit: més de quatre-cents inscrits, d'arreu del territori, per participar en els debats previs del programa "Jo pregunto". Dos debats dels quals sortiran els participants que preguntaran al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el pròxim 22 de gener, en directe, al Teatre Conservatori de Manresa.

Els dos debats previs es faran demà i demà passat, al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, a l'Hospital Clínic de Barcelona, i es podran seguir, en directe, a través de tv3.cat. En aquestes dues sessions, els participants debatran els temes que generen més interès i preocupació entre la ciutadania, segons els últims estudis del baròmetre d'opinió pública de Catalunya. Aquests mateixos participants triaran quins d'ells formularan preguntes al president durant el programa del dia 22. Per a la configuració dels participants en els debats, s'ha tingut present la representativitat pel que fa a la diversitat social, territorial i de gènere. Tots dos debats estaran moderats per Lídia Heredia i Carles Prats, començaran a les set de la tarda i tindran una durada estimada de dues hores. Recordem que  estaran oberts a tota la ciutadania, que els podrà seguir, en directe, a través de tv3.cat.

Finalment, el diumenge 22 de gener, a les 21.55, a TV3, en directe des del Teatre Conservatori de Manresa, "Jo pregunto". El programa també es podrà seguir a través del grup d'emissores de Catalunya Ràdio.

tv3.cat/jopregunto

catradio.cat

Anar al contingut