Javier Clemente, a "Quan s'apaguen els llums"

Diumenge, a les 23.50, TV3 emetrà l'últim capítol de "Quan s'apaguen els llums", el programa del Departament d'Esports de TV3 en què Lluís Canut conversa amb persones que han tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport.

Indomable com les onades del Cantàbric, Javier Clemente viu aïllat del soroll mediàtic a Zarautz, el poble del "Txopo" Iribar i de Carlos Arguiñano. Aquest "enfant terrible" del futbol va veure truncada la seva carrera com a jugador als 19 anys una maleïda tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell per culpa d'una entrada lletja. Convertit  en entrenador de l'Athletic, va treure a navegar per la ria de Bilbao la gavarra quan va guanyar dues lligues consecutives i una Copa. D'això ja en fa 34 anys, i el de Barakaldo es va convertir en un rodamon de les banquetes i va dur l'Espanyol a tocar de la glòria europea, negada per la ruleta dels llançaments de penal.

En aquesta entrevista, Javier Clemente parla de les seves etapes a l'Espanyol, també de la situació d'Ángel María Villar i d'Ernesto Valverde, a qui ell va descobrir com a jugador i a qui va posar el sobrenom de "Txingurri".

tv3.cat/quansapaguenelsllums

Anar al contingut