"Ja t'ho faràs!" també a l'estiu

"Ja t'ho faràs!", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, no tanca per vacances i es podrà veure també a l'estiu. Des de l'1 de juliol i fins al 2 de setembre s'emetran deu capítols extres en el seu horari habitual, cada dissabte a les 20.20, abans del "Telenotícies vespre".

Mentre Rafel Vives marxa de vacances, el seu "alter ego" en forma de ninot, "Rafelgurimi", serà l'encarregat de presentar els deu programes extres d'estiu de "Ja t'ho faràs!". Aquests deu capítols recolliran les millors propostes que s'han fet durant la temporada, agrupades per temàtiques, objectes o materials concrets.

Així, hi haurà un capítol dedicat a peces que es poden fer amb palets de fusta. Un altre amb idees per reciclar roba vella. Un altre sobre mobles i objectes per la cuina i un sobre llums de tota mena, on es recuperaran les millors peces d'il·luminació que s'han fet al programa: de sostre, de peu o de taula, amb els materials més previsibles i amb els més inesperats.

També hi haurà dos capítols amb propostes de joguines i objectes infantils per fer amb les criatures o per a les criatures. Un altre episodi recollirà les peces més boges i extravagants que en Rafel ha inventat fins ara. També n'hi haurà un sobre el món de la bicicleta, un altre sobre els instruments musicals i un de mobles d'exterior. I, fins i tot, un de terapèutic contra l'excés de calor, en què s'invocarà el fred, tot repassant les peces més hivernals i pròpies de paisatges nevats.

Cadascun dels capítols comptarà, a més de les peces de plató, amb pim-pams, reportatges, classes particulars, artistes i altres espais  complementaris centrats en el tema del dia. I, tot i que el Rafel Vives continua sent-ne el protagonista absolut, les presentacions inicials i finals no aniran a càrrec seu, sinó al d'un nou conductor, molt prometedor, que amenaça de fer-li una competència seriosa. Tenir un mini-jo, com en Rafel, pot ser perillós.

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras

Anar al contingut