Dimecres, a les 22.40

Israel i Panamà, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, a les 22.40, TV3 estrena un nou capítol de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per descobrir històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Tel Aviv i Ciutat de Panamà seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions

Joan Maria Pou torna a fer les maletes per anar-se'n fins a Tel-Aviv a veure la Raisa, una noia de 28 anys originària del Kazakhstan. Quan tenia 15 anys, la Raisa se'n va anar sola del seu país fins a Israel, un procés que els jueus anomenen "aliyyà". La seva família es va quedar i, des de llavors, l'ha vist en molt poques ocasions. La Raisa sorprendrà el Pou des del primer moment, ja que és una persona molt espavilada i amb un estil diferent. De fet, es fa la seva pròpia roba. Passejant pels carrers més alternatius de Tel-Aviv, el Pou s'emocionarà amb la història de la Raisa, que ha passat per moments molt complicats. Però també li ensenyarà com s'ho ha fet per crear la seva pròpia família estant sola en un altre país, i per conservar el somriure.

I de Tel-Aviv fins a Ciutat de Panamà. Un viatge que ja és dur per si mateix i encara ho és més quan hi arribes i plou a bots i barrals. Però això de la climatologia extrema ja li va, a l'amfitriona, l'Annette. De fet, ella va ser la primera dona meteoròloga d'aquest país i actualment treballa a la televisió fent la previsió del temps. A part d'això, és una gran ambaixadora de Panamà i a la caravana va ensenyar una corona congo que simbolitza una cultura minoritària del territori. Però el que més preocupa el Pou són les seves tres gosses, que col·laboren amb la Creu Roja en el rescat de persones. Canviarà la seva visió dels gossos, aquest vessant solidari? I, sobretot, el Pou serà digne de coronar-se rei congo?

"Cases d'algú" és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO/Magnolia i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut