Islàndia i Rússia, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena el cinquè programa de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per descobrir històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Reykjavík i Moscou seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions.

Aquesta setmana, Joan Maria Pou agafarà l'avió per anar a la capital d'una de les illes més septentrionals d'Europa: Islàndia. Allà l'esperen, amb els seus fills, l'Eva i l'Agust. Ella és professora de ioga i ell és el propietari del forn més hipster i popular de tot Reykjavík. Amb l'Eva, en Pou s'iniciarà en el ioga i intentarà fer l'"ocell del paradís" o la "salutació al sol" sense lesionar-se. També aprendrà a fer pa amb l'Agust i descobrirà com s'ho fa aquesta parella islandesa per conciliar feina i vida familiar.

I d'Islàndia cap a Moscou, a casa de la Iúlia, una apassionada de la música i del menjar que no parla gaire anglès. A veure com s'ho fan per entendre's. La Iúlia és cantant d'òpera, però també té una altra professió que deixarà el presentador amb la boca oberta. A Rússia, en Pou es deixarà portar i l'acompanyarà durant dos dies de la seva vida.

El programa

"Cases d'algú" és el nou espai de TV3 que cada setmana descobrirà meravelloses històries de la mà de gent d'arreu del món, personatges anònims que li obriran les portes de casa seva per convertir-se en uns amfitrions molt especials durant dos dies.

No és cap programa de viatges. Més aviat és un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida. També descobrirà racons del món poc coneguts, però que representen una part imprescindible de les vides dels protagonistes.

"Cases d'algú", basat en el format belga "Be my guest", és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

 

Anar al contingut