Inés Arrimadas no vol concretar si estan a favor d'un precintament de col·legis electorals, la possibilitat que es planteja el govern del PP per impedir un referèndum d'independència a Catalunya

La cap de l'oposició al Parlament, líder de Ciutadans a Catalunya i portaveu del partit a l'executiva estatal ha afegit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que no li agraden presidents de la Generalitat que se saltin les lleis.

Inés Arrimadas no ha volgut concretar a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, si estan a favor d'un precintament de col·legis electorals, la possibilitat que es planteja el govern del PP per impedir un referèndum d'independència a Catalunya. En una entrevista a "El matí de CR", li han preguntat quatre vegades directament si donaria suport a un eventual precintament i Arrimadas només ha dit que no vol ni urnes precintades ni polítics que cometen il·legalitats. "No, jo no vull veure presidents de la Generalitat que se saltin les lleis i que pensin que estan per sobre de la justícia. És que no m'agrada cap d'aquests escenaris."

Arrimadas justifica que no vol pronunciar-s'hi perquè està convençuda que el govern català no vol fer el referèndum unilateral perquè, segons diu ella, saben que seria un repetició del 9-N on encara votaria menys gent. "La meva opinió personal és que el govern de la Generalitat no vol arribar a haver de fer el mateix que ja va fer el 9-N. Perquè es tornarà a veure que no és una consulta vinculant, potser hi ha menys gent que el 2014, perquè potser la gent ja està una mica cansada i no volen tornar a fer el mateix."

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Inés Arrimadas, cliqueu aquí.

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

Anar al contingut