Žižek, a "Merlí"

Dilluns, a partir de les 22.40, arriba l'onzè capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de Filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat.

El Merlí (Francesc Orella) està enfadat amb el Bruno (David Solans) perquè se'n vol anar a Roma. El Marc (Adrián Grösser) cuida el Pau (León Martínez) perquè està malalt, però ja no pot més. La Tània (Elisabeth Casanovas) i el Pol (Carlos Cuevas) continuen enfadant-se per bestieses.

Slavoj Žižek és un filòsof, crític cultural i psicoanalista eslovè. Un dels pensadors més influents de l'últim quart de segle arriba a la classe dels peripatètics per reflexionar sobre l'amor. 

"Mannequin challenge" amb premi

"Merlí" s'acosta al final. El 12 de desembre, a les 19.30, el cinema Aribau de Barcelona acollirà la preestrena de l'últim capítol de la segona temporada de "Merlí". Per omplir de fans la sala de l'Aribau Cinema de Barcelona, s'ha obert un concurs en què es demana a grups d'amics que enviïn un vídeo en format "mannequin challenge" relacionat amb la sèrie. Perquè s'inspirin, alguns dels peripatètics n'han gravat un en un dels escenaris amb més intensitat de "Merlí".

El "mannequin challenge" més peripatètic

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/merli/el-mannequin-challenge-mes-peripatetic/video/5633425/

El concurs

https://www.ccma.cat/tv3/merli/et-convidem-a-la-preestrena-de-lultim-capitol-de-merli/continguts-usuari/1135/

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerliTV3

 

#MerliTV3

Anar al contingut