iCat estrena "Adolescents iCat", el programa de ràdio dels 'millennials' a YouTube i a Instagram

Diumenge, 18 de novembre, a les 21.00, iCat estrenarà "Adolescents iCat", nou espai audiovisual multiplataforma adreçat a joves de 13 a 20 anys, articulat al voltant d'una entrevista a fons i que tindrà versió en vídeo a YouTube i a Instagram.

Presentat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé, amb la col·laboració dels "youtubers" i "intagramers" Pol Gise i Long Li Xue, entre altres, el programa s'estrena amb una entrevista als actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie "Merlí" de TV3.

"Entre hormona i hormona, neurona". Aquest és el lema amb què es presenta "Adolescents iCat", l'espai audiovisual multiplataforma que iCat estrenarà el diumenge 18 de novembre, a les 21.00. Un programa de periodicitat setmanal i d'una hora de durada destinat als millennials i a la generació Z, joves d'entre 13 i 20 anys, amb una combinació de continguts que anirà de l'entreteniment a la informació de servei, passant per l'educació i els valors, i que tindrà el plat fort en una entrevista setmanal amb algun convidat de referència per al públic jove.

Catalunya Ràdio busca nous formats i llenguatges per connectar amb la generació digital i "Adolescents iCat" vol ser una experiència coral, amb un equip de tres presentadors encapçalat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé i amb un equip de col·laboradors habituals integrat pels "youtubers" i "instagramers" Pol Gise i Long Li Xue, entre altres. Completen l'equip Andrea Domènech, Yago Pasinato, Roger Codina i David Panadès

Partint de la idea que els oients joves viuen en aquest món i saben de què va, l'entrevista que vertebrarà el programa fugirà del format tradicional i buscarà la participació amb temes que interessen i preocupen els joves -bulling, internet, alimentació, socialització...-, posant reptes als convidats amb seccions "extremes" conegudes en el món youtuber. El primers convidats d'"Adolescents iCat" seran els actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie "Merlí" de TV3.

 

Nous formats i llenguatges per connectar amb la generació digital

El programa fomentarà la interacció amb els oients i usuaris, que hi podran participar amb consultes i dient-hi la seva a través de les xarxes socials durant la gravació, i també en la preparació de programes futurs. "Adolescents iCat" s'enregistrarà als estudis d'iCat en àudio i vídeo. La versió àudio s'emetrà els diumenges a les 21.00 i estarà disponible en vídeo al web d'iCat, a YouTube i a Instagram.  

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha declarat que "Adolescents iCat" és la prova que "donem continuïtat al compromís de treballar per arribar a nous públics i de dotar el canal de música i cultura d'uns continguts que no tenia en l'entorn digital, adquirit en el moment del reton a l'FM". Gordillo també ha destacat el caràcter innovador del nou programa: "Amb "iCatKids" ja ens dirigim a la franja infantil i als pares i amb "Adolescents iCat" posem una proposta innovadora al servei d'una franja d'edat que no teníem coberta, incorporant nous continguts de les xarxes a l'antena i projectant, alhora, les marques iCat i Catalunya Ràdio entre els joves".

 

iCat.cat

 

Anar al contingut