"Afasians - The last conference"
"Afasians - The last conference"

iCat convida un cap de setmana al Temporada Alta de Girona

La nova experiència consisteix a assistir, el 19 i 20 de novembre, a espectacles del festival de teatre, una nit d'hotel amb esmorzar i també a un àpat en un restaurant de Girona

Aquesta és l'experiència cultural i gastronòmica que ofereix el festival Temporada Alta als oients d'iCat.cat. El festival de tardor de Catalunya, que s'ha convertit en el gran certamen de les arts escèniques del país, celebra els seus primers 25 anys de vida aquest 2016.

Un cap de setmana que comença el dissabte 19 de novembre a la Sala La Planeta a les 6 de la tarda amb l'obra "Afasians - The last conference," una divertida experiència escènica contemporània amb la firma de Za! i Loscorderos.sc. Experimentació, bogeria i lucidesa.

A la nit, els guanyadors estan convidats a dormir a l'Hotel Gran Ultònia, de quatre estrelles, situat al centre de Girona, amb esmorzar inclòs. A la tarda, l'experiència es trasllada al Teatre Municipal de Girona on podran veure l'obra "De welwillenden (Les benignes)". Allà Guy Cassiers posa en escena l'obra més important de Jonathan Littell, que narra l'extermini jueu des del punt de vista d'un alt oficial nazi, amb la idea central que qualsevol pot ser un monstre.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut