iCat convida els oients al nou espectaclede Ferran Carvajal al Mercat de les Flors

Aquesta nova experiència consisteix a assistir, el 14 d'octubre, a la preestrena del nou espectacle de Ferran Carvajal, "Not a moment too soon", sobre la figura de Merce Cunningham, un dels gran coreògrafs de la dansa contemporània del segle XX.
Experiència Mercat Flors

Experiència Mercat Flors

Not a moment too soon", que combina teatre i dansa, és una mirada al geni Merce Cunningham des del seu assistent i secretari durant 15 anys, Trevor Carlson, que és l'intèrpret de la peça a partir de les seves vivències. L'espectacle inclou vídeos inèdits de Cunningham.

L'estrena es farà el divendres 14 d'octubre a les 20 h. Després de l'espectacle hi haurà una conversa del públic amb Trevor Carlson per aprofundir en el tema.

Ferran Carvajal és un artista multidisciplinari que treballa com a director, coreògraf i intèrpret. Ha desenvolupat el seu treball en teatre, dansa, òpera, cinema i televisió, produint més de 50 treballs, tant escènics com audiovisuals.

Trevor Carlson és agent cultural i productor. Durant més de vint anys ha guiat nombrosos artistes amb la seva mirada visionària. Va treballar quinze anys per a la Merce Cunningham Dance Company. Ha col·laborat amb artistes com Robert Rauschenberg, Radiohead i Mikhaïl Baríxnikov.

L'Experiència Mercat de les Flors inclou dues Invitacions dobles per a "Not a moment too soon", el mateix dia 14 d'octubre, i una trobada amb Trevor Carlston després de l'obra.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat