"Animals de companyia"
"Animals de companyia"

iCat convida a una nit de teatre i sopar amb els actors de la comèdia "Animals de companyia"

És una nova Experiència iCat, que es farà el 18 de febrer al Teatre Capitol i al restaurant Manairó de Barcelona

iCat.cat proposa als seus oients passar una nit molt animal de cultura i gastronomia al Teatre Capitol de Barcelona per veure la comèdia revelació de la temporada, "Animals de companyia", i després sopar amb els actors al restaurant Manairó.

"Animals de companyia" és la primera dramatúrgia de la poeta i actriu  Estel Solé. Després de mesos de buscar un teatre per representar l'obra i davant la negativa de diferents sales, l'obra es va estrenar el novembre de 2013 a casa la dissenyadora d'interiors Bárbara Aurell.

Un any després de la seva estrena, l'obra ha fet gira per Catalunya i s'ha pogut veure a més de 70 pisos i cases arreu del territori català.

Ara, els "Animals de companyia" fan temporada al Teatre Capitol de Barcelona i, per primera, vegada reben els espectadors a la seva nova casa: un escenari.

Després de l'obra, quatre oients d'iCat.cat podran sopar amb els actors de l'obra al restaurant de cuina d'autor Manairó.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal a la pàgina Experiències iCat.

Els guanyadors del sorteig obtindran:

 

 

Invitacions per "Animals de companyia" al Teatre Capitol de Barcelona i sopar postfunció al restaurant Manairó.

Dijous 18 de febrer, 20.30h

Teatre Capitol

Les Rambles, 138, 08002 Barcelona

Restaurant Manairó

Carrer de la Diputació, 424, 08013 Barcelona

 

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

 

 

Anar al contingut