Festival MOT

iCat convida a un cap de setmana a Olot per viure el festival literari MOT

En aquesta edició del festival és previst que hi participin Manuel Rivas, Albert Sánchez Piñol, Ramon Solsona o Carme Riera, entre d'altres literats

iCat.cat i el Festival MOT proposen als oients una experiència per viure el festival literari d'Olot-Girona a la capital de la Garrotxa. Aquesta nova Experiència iCat consisteix en una nit d'hotel i un sopar per a dues persones a Olot el dissabte 25 de març per poder participar del festival durant tot el cap de setmana. 

La quarta edició del MOT arriba enguany amb força renovada i més novetats. Comptarà amb la participació d'una quarantena d'autors de primera línia internacionals, estatals i nacionals, entre els quals destaquen Manuel Rivas, Bernardo Atxaga, Leonardo Padura, Patrick Deville, Edward Rutherfurd, Almudena Grandes, Santiago Posteguillo, Albert Sánchez Piñol, Ramon Solsona i Carme Riera.

Sota el lema "Escriure el passat", el festival es proposa explorar els usos del passat en la literatura contemporània, a través de múltiples punts de vista i diversos gèneres literaris, des de la novel·la històrica fins a la biografia.

El MOT 2017 es farà a les ciutats de Girona i Olot. Del 23 al 25 de març, Olot acollirà les activitats i les converses literàries del festival, mentre que la capital del Gironès en serà seu del 30 de març a l'1 d'abril.

Més informació del festival: http://festivalmot.cat/

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

Els guanyadors del sorteig MOT 2017 obtindran una nit d'hotel a Olot, la del dissabte 25 al diumenge 26 de març, i un sopar per dues persones el dissabte 25 de març.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut